A Cut Above Living | Cozy
555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-555,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

About This Project

We completed a basement renovation for Marty & Jacqui with the intentions to create a warm and welcoming entertaining space. A cultured stone feature was added with an inset TV, linear fireplace and dark wood extended shelves and cabinets. There was a beautiful bar setup with plenty of seating with rich dark wood cabinetry, granite countertops and smoked glass. They look forward to family time and entertaining guests in their newly developed basement.

Date
Category
Custom
Tags
Renovation